Menu Language

Tietoa herkistä hampaista

Valkaisuhoidot ja vihlominen

Vihlovatko hampaasi hampaiden valkaisuhoidon jälkeen?

80 % henkilöistä, joiden hampaat on valkaistu, kärsivät vihlonnasta. Yleisimmät hampaiden valkaisussa käytetyt aineet ovat vetyperoksidi ja karbamidiperoksidi, jotka voivat aiheuttaa valkaistavien hampaiden vihlontaa, koska ne läpäisevät hammaskiilteen.

Sensodyne Gentle Whitening -hammastahna
Sensodyne Gentle Whitening
Sensodyne on hyvä valinta

Sensodyne on hyvä valinta käytettäväksi ennen hampaiden valkaisuhoitoja, sekä niiden aikana ja jälkeen. Hammastahnan käyttö on turvallista ja se voi tehdä huomattavan eron herkkien hampaiden valkaisun aiheuttamaan vihlontaan ja epämukavuuteen. Saat parhaat tulokset kysymällä hammaslääkäriltäsi miten pian sinun pitäisi alkaa käyttämään hammastahnaa ennen suunniteltua hampaiden valkaisuhoitoa.

Sensodyne-hampaidenvalkaisuaineet

Sensodyne-hampaidenvalkaisuaineet on suunniteltu poistamaan hampaiden tahrat minimaalisella hankauksella ja palauttamaan hampaiden luonnollisen valkoisuuden. Sensodyne-hampaidenvalkaisuaineissa on joukko kiillottavia ja puhdistavia ainesosia, jotka yhdessä tekevät puhtaan ja valkoisen vaikutuksen. Muiden Sensodyne-tuotteiden tavoin Sensodyne-hampaidenvalkaisuaineet sisältävät kliinisesti todistettuja herkkyyttä vähentäviä aktiivisia ainesosia.

Lue lisää: Tietoa hammaseroosiosta