Menu Language

Hammaseroosiosta

Hammaseroosiosta

Hammaskiilteen häviämisen aiheuttama tila

Tiesitkö että monet nykyaikaisen ruokavaliomme ruuat ja juomat - kuten virvoitusjuomat, hedelmämehut, viini, hedelmäteet ja hedelmät sekä balsamiviinietikka - sisältävät happoja, jotka voivat pehmentää hammaskiillettä ja aiheuttaa kiilteen kulumista?

Kun kiille häviää, sitä ei saa takaisin.

Tämä tila, jota kutsutaan hammaseroosioksi, voi aiheuttaa hammaskipua, värjätä tai kellastuttaa hampaita, tai tehdä niistä läpinäkyviä ja ohentuneita, ellei tilannetta hoideta. Se johtuu hampaan pinnan kiilteen katoamisesta. Kun kiille häviää, sitä ei saa takaisin. Alussa tilannetta on vaikea huomata, ja sen havaitsee vain hammaslääkärisi. Varhainen ennaltaehkäisy on parasta.

Pro-Emalj terveet hampaat

Hampaasi voivat näyttää terveiltä

Pro-Emalj eroosiohampaat

Hammaslääkäri voi havaita eroosion varhaiset merkit

Sensodyne Pro-EmalJ Daily Protection
Hammaseroosio ja vihlovat hampaat

Vihlomisen syynä voi olla liian voimakkaan harjaamisen, vetäytyvän ikenen, ientulehdusten ja hammaspurennan sekä narskuttelun lisäksi myös hammaseroosio.

Pro-Emalj on kiillettä hoitava hammastahna, joka on tehty ehkäisemään hammaseroosion vaikutuksia - samoin kuin lievittämään eroosioon liittyvää vihlomista.

Pro-Emalj kovettaa ja vahvistaa happaman ravinnon  pehmentämää hammaskiillettä. Käytä Pro-Emaljia suojaamaan hampaitasi, pidä ne terveinä ja vahvoina, säilytä niiden luonnollinen valkoisuus.

Jos hammaseroosio huolestuttaa sinua, keskustele hammaslääkärisi kanssa.

Lue lisää: Mikä aiheuttaa hammaseroosion?